In deze module is het de bedoeling om wekelijks een moment te hebben waarop in groep gewerkt wordt aan het verbeteren van de conditie, kracht, uithouding... Dit aan de hand van gevarieerde en uitdagende trainingsvormen zoals bijvoorbeeld: crossfit, fitness, core stability training, spinning, (oriëntatie)lopen, mountainbike, zwemmen. De activiteiten kunnen gekozen worden afhankelijk van de weersomstandigheden en in onderling overleg. Eventueel kan hier vrijblijvend een (persoonlijk) doel aan gekoppeld worden: 20km van Brussel, levensloop, survivalrun of gewoon het krijgen van een betere conditie.

Doelgroep:
Om deel te nemen aan deze module beschik je over een grote dosis doorzettingsvermogen en karakter en ben je gemotiveerd tijdens elke activiteit.

Kostprijs:
In de mate van het mogelijke zullen de lessen buiten doorgaan, en dus gratis zijn. Er zijn ook enkele betalende activiteiten zoals fitness en spinning.

Lesgever(s): dhrn. Christof Maes en/of Klaas Van den Bossche

 

Go! Atheneum,
Graanmarkt 14, 9300 Aalst
Bauwensplein 13, 9300 Aalst
tel.: 053/46 64 00
E-mail: atheneum@atheneumaalst.be


Inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Elke ouder kan zijn kind inschrijven in het Atheneum, na instemming met haar pedagogisch project en het schoolreglement. De inschrijvingen...

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.