Misschien wil jij binnenkort ook wel aan de andere kant van de klas staan?
In deze module kan je alvast (studie)coach zijn voor onze leerlingen van de eerste graad.

Zoals jullie weten bieden wij in het eerste- en tweede jaar extra ondersteuning aan bij het leren studeren. Ben je sterk in talen, wiskunde of wetenschappen, dan kan je aan de slag in de taakklassen om de leerlingen bij deze vakken extra te helpen.
Misschien voel je meer voor de begeleide studie, waar je de leerlingen bijstaat bij het maken van hun huiswerk en ze tevens een goede studie- en werkmethode aanleert.

We zijn ervan overtuigd dat het krijgen van feedback en hulp van medeleerlingen een meerwaarde betekent voor alle betrokkenen. Het schept bovendien een sterkere band tussen klein en groot op school.

Naast de studiebegeleiding leer je ook een aantal andere vaardigheden die je nodig hebt voor een verdere carrière in het onderwijs.
Zo kan je ook ingezet worden als ondersteuning van de graadcoördinatoren en het leerlingensecretariaat: een bemoedigend woord, een luisterend oor... zijn uiteraard ook ontzettend belangrijk!
Bovendien staan ook wij steeds open voor frisse ideeën of een nieuwe aanpak.

 

Go! Atheneum,
Graanmarkt 14, 9300 Aalst
Bauwensplein 13, 9300 Aalst
tel.: 053/46 64 00
E-mail: atheneum@atheneumaalst.be


Inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Elke ouder kan zijn kind inschrijven in het Atheneum, na instemming met haar pedagogisch project en het schoolreglement. De inschrijvingen...

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.